Бесплатна достава преко 3000 динара
Додатних 5% на 3 или више књига
Претрага
Close this search box.

Политика приватности

Приступањем сајту Ганеша Клуб (www.ganesaklub.rs), Ви прихватате и слажете се са свим условима Политике Приватности. Уколико не прихватате услове садржане у Политици Приватности, потребно је да одмах напустите сајт и престанете са коришћењем услуга сајта.

Политика приватности се може мењати с времена на време ажурирањем ове странице. Требало би да се ова страница повремено посети како бисте имали увид у промене.

Уколико Вас замолимо да нам обезбедите одређене информације којима бисмо Вас идентификовали приликом коришћења сајта, уверавамо Вас и гарантујемо да ће ти подаци бити коришћени у склади са Политиком приватности.

Ганеша клуб (www.ganesaklub.rs) сајт је у власништву фирме Самостална агенција за издавање публикацију и маркетинг ГАНЕША КЛУБ са матичним бројем 55252955 и седиштем у Булевар Михајла Пупина 10ж, 11070 Нови Београд. Приликом попуњавања регистрационог формулара на сајту Ганеша клуб (www.ganesaklub.rs), Ви прихватате и слажете се са тиме да ће администратори сајта користити Ваше личне податке за следеће намене:

Да Вас контактирају, као клијента сајта;

Ради обрађивања Ваших поруџбина;

Да Вам се омогући приступ одређеним такмичењима, поклонима и осталим промотивним активностима;

Да Вам се пошаље нерекламна и административна обавештења (на пример промене на сајту или Вашем налогу);

Слање обавештења о понудама, попустима или другим комерцијалним информацијама везаним за Ганеша клуб (www.ganesaklub.rs) или неку трећу страну, са којом Ганеша клуб (www.ganesaklub.rs) има пословну сарадњу.

Ми чувамо Ваше личне податке како бисмо Вам слали информације о Вашем налогу на сајту Ганеша клуб (www.ganesaklub.rs), да можемо да Вас информишемо о статусу Ваших поруџбина и ради евалуације квалитета производа и услуга које користите.

Услови и регулативе који се односе на коришћење информација добијених приликом online плаћања се налазе у одељку Услови коришћења компаније за процесирање плаћања и Ганеша клуб (www.ganesaklub.rs) нити ће захтевати, нити ће чувати информације везане за Вашу кредитну картицу.

Правилник о заштити података о личности корисника web сајта https://www.ganesaklub.rs можете преузети ОВДЕ.

Обавештење у вези заштите података о личности на newsletter листи коју води Ганеша клуб можете преузети ОВДЕ.

Уколико имате додатна питања везана за Политику приватности, молимо да нас контактирате путем контакт формулара или на ganesa.sajt@gmail.com