Бесплатна достава преко 3000 динара
Додатних 5% на 3 или више књига
Претрага
Close this search box.

Деца новог доба

Original price was: 1.320 рсд.Current price is: 1.188 рсд.

5% на 3 или више књига

Аутор: Милан Видојевић

Када сам пре више од двадесет година почео да се професионално бавим темом „Новог светског поретка“ нисам могао да претпоставим да ће ми то у исто време бити и професионални изазов и ноћна мора.

Тема је преширока, у више слојева и што сам више у њу улазио, прибављао документацију, анализирао феномене, до тада мени непознате, мрачне и тешке, то ми је постајало јасно да је реч о феномену политичко економском, старом хиљадама година.

Облици испољавања су се мењали из епохе у епоху, кроз векове успона и падова, уз огромне жртве, патњу и несрећу као нужну цену „напретка“ коју су људи морали да плате.

Хтео сам одавно да престанем да себе мучим, а вероватно и многе друге, овим темама. То није могуће, како да игноришем Светски економски форум, оперативно тело дубоке државе, рат у Сирији, рат у Украјини који ће одредити судбину човечанства у овом веку, планиране миграције неевропског становништва ка Европи и уништење корена европске цивилизације и нестанак Срба и њихове државе.

Како бити равнодушан према глобалном геноцидном пројекту Covid-19 и будућим сличним? Све то тражи нове књиге и нове писце, није битно да ли ћу то бити ја или неко други.

Књига је и полемичка, мој обрачун са заблудама, предрасудама и намерно формираним лажним представама о ономе што чини огромни корпус „лажне историје“ и манипулације људима.

Бесплатна достава на рачун преко 3000 динара

О производу:

Број страна:

Година издања: 2023.

Писмо: Ћирилица

Повез: Мек

Формат: 21 цм

ISBN: 978-86-84371-97-5